Menu

Platform voor samenwerking

Honeybee Valley wil het probleem van de bijensterfte aanpakken door samenwerking met diverse partners

Doneer uw foto's van bijvriendelijke planten!

Carine Thijs Bloemenweide 72Dpi

Foto van Carine Thijs

Help mee om van ‘Plant It’ op deze website een pareltje te maken! Stuur ons je mooiste foto’s op van planten die geliefd zijn bij honingbijen en/of solitaire bijen en ga op jacht naar onze ontbrekende plantenfoto’s voor ‘Plant It’. Geef in je foto een detail van de plant weer of leg de bijenplant in zijn volle ornaat vast. De bij mag hierbij al dan niet als model gediend hebben. Gebruik het upload formulier hieronder om je foto’s te doneren. Geef hierbij de naam van de plant mee, zodat wij makkelijker jouw foto aan de juiste plantengegevens kunnen linken.

Vereisten van de foto's

  • De foto’s moeten in jpg-formaat zijn van minstens 2000x3000 pixels en minimum 2 MB.
  • De foto dient scherp te zijn waarbij de bijenplant centraal staat. Deze kan in zijn geheel op beeld vastgelegd zijn, maar mag ook een onderdeel zoals de bloem weergeven.
  • In de lijst die je hieronder kunt downloaden, kun je de bijenplanten terugvinden waar in onze ‘Plant It’ nog foto’s van ontbreken. Ga met ons mee op jacht naar deze planten en leg ze vast op de gevoelige plaat.

Voorwaarden

  • Je stelt met het uploaden, jouw foto’s beschikbaar voor onze communicatiemiddelen en in het luik Plant It op onze website. Waar mogelijk wordt de naam van de fotograaf bij de foto vernoemd.

Donatieformulier

Geef per foto de naam van de plant op. Dit mag de Latijnse en/of de Nederlandse benaming zijn. Hiernaast kunt u ook opgeven op welke locatie u de foto heeft genomen. Als er een bij op de foto afgebeeld staat, kunt u ook de naam van dit insect vermelden.

Indien u meerdere foto's wil uploaden, dient u telkens een nieuw formulier in te vullen. 

Wenst u meer info of hebt u bijkomende vragen? Dan kunt u die stellen door te mailen naar info@honeybeevalley.eu.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw inzending!

Om te kunnen deelnemen dien je je eerst te registreren. Ben je al geregistreerd? Gebruik dan het formulier hieronder om in te loggen.

Registreren

Bent u imker?

Inloggen